maanantai 17. tammikuuta 2011

Monkey business

En suinkaa lopettanu bloggausta heti alkuunsa, odotin vain oikeaa hetkeä koostaa kaiken maailman tapahtumia!

Ensinnäki, me ollaan Peltsin kaa otettu pikkunen "projekti": aiotaan pelata kaikki Donkey Kong Countryt läpi. Meillä kotona on SNES ollu jo niin kauan ku muistan, ja siinä paras peli (ja vähiten tylsä kaikista kolmesta pelistä!) oli Donkey Kong Country (se ensimmäinen). Valitettavasti justiin se pelikasetti hukkui mun kotoamuuton yhteydessä enkä oo vielä löytäny sitä, joten joudutaan tyytymään emulaattoriin ykkösenki kohdalla.
Hauskaa, että muistan vielä melkein kaikki salarit tosta pelistä!
Esimerkiksi tämän. Kai.

Toistaseksi ollaan toiseksi viimesessä "kartassa" tossa Donkey Kong Countryssa. Nyt viikonloppuna meen taas Peltsin luo joten toivottavasti päästään ykkönen läpi silloin.

Syy tähän meidän projektiin on tietysti se, että pitää saada kunnon vertailukohdat uuteen Donkey Kong Country returns-peliin! <3 Heti ku kuulin kyseisestä pelistä sanoin että ton mä hankin (huom. en edes omista Wiitä vaan Peltsi omistaa sen ja kaikki sen pelit, joten se on jo jotain!).

Tässä traileri!
Mun mielestä vaikuttaa lupaavalta. Hienointa on se, että horisontaalinen pelaaminen on säilytetty! Jotkut pelit on vaan tarkotettu 2D:ksi (I'm talking to you, Sonic Team!!!). Mutta pelissä on silti hyvin hyödynnetty grafiikkaa ja laitettu nokkelasti tapahtumia taustalle. Liikkumisessa on pikkasen myös syvyyttä, ei ainoastaan kaksiulotteisuutta siis!

Me varmaan hankitaan Peltsin kaa puokkiin tää peli, huuto.netistä tietenkin (eläköön veronkierto!)

In other news, viikonloppuna tuli vähän lanitettua! Peltsi oli täällä mun luona viikonlopun, ja koska mulla on nyt pöytäkoneen lisäksi läppäri, me pistettiin lanit pystyyn! Pelinä toimi Age of Empires 3. Hyvä peli kaiken kaikkiaan, mutta ei oikeastaan paljon eroa Age of Empires 2:sta. Niistä kahdesta parempi on ehkä se kakkonen. Peltsi latas pelin vasta vastikään joten ei oltu vielä pelattu sitä, mutta nopeasti me kehityttiin ihan siedettäviksi ja nostettiin vihollisten vaikeustasoa! Kaiken kaikkiaan oli hauska vähä lanittaa kun en ole sitä paljon harrastanut. Tänä viikonloppuna uudestaan! :D

Eilen aloitin ihan ex tempore Facebook-lakon! Päätin pitää viikon lakon. En oikeastaan lue Facebookia suureksi ongelmaksi itselleni, mutta joskus sen takia jää jumiin ja hukkaa monta tuntia aikaa! Nyt päätinki sitten että tällä viikolla käytän aikani hyödyllisemmin. Aion yleisestikin välttää tietokoneella olemista muissa kuin luovissa asioissa (erityisesti opiskelussa, mutta myös piirtämisessä, piirustusten julkaisemisessa ja daa, blogin kirjoittamisessa)


Mutta ei voi kiistää, että luultavasti alan jossain vaiheessa odottaa sen viikon täyttymistä...

Tänään alkoi taas aktiivinen, läsnäoloa vaativa opiskelu (yay....). Pikkasen väsyttää kun nukuin vaan 4 tuntia viime yönä. Sen takia tämän blogikirjoituksen laatukaan ei hivo taivaita, joten pahoittelen. Nyt oliski hyvä päättää kirjoittelu tähän ja mennä nukkumaan.

Mutta hetkinen! Vielä yksi juttu...

Julkaisin eilen deviantArtissa kuukausia sitten piirtämäni kuvan Wariosta. Piirsin sen varta vasten, jotta Peltsi vois kuvata sen, nopeuttaa ja laittaa Youtubeen (koska se halus tehdä niin). Jopa Youtube-video julkaistiin kauan ennen varsinainen piirroksen julkaisua, kertoo mun aktiivisuudesta deviantArtissa...

Anyways, tässä on se video. Ei mitään erikoista, mutta antaa itselleni ihan iloisen mielen!
Nerd out.
(tiedän, pöllin ton AVGN:ltä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti